
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με 750 ml. γάλα, 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 100 γρ. ζάχαρη και 2 βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να βράσει και να δέσει η κρέμα.
- Μόλις πήξει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ένα - ένα 3 αυγά, ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήνουμε να κρυώσει.
- Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ 24εκ.
- Στρώνουμε (να περισσεύει φύλλο έξω) 7 φύλλα κρούστας ραντίζοντάς τα με λιωμένο βούτυρο.
- Αδειάζουμε την κρέμα, γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα πάνω στην κρέμα γύρω - γύρω, τα βουτυρώνουμε.
- Στην μέση βάζουμε λίγα φίλε αμύγδαλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο. Πασπαλίζουμε με, κανέλα και ζάχαρη άχνη.

Δημιουργός συνταγής: Pellumbesha Lumi