
Υλικά
8 φύλλα κρούστας5 - 6 αυγά
1/2 κιλό φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι
Μακαρόνια Ν2 (ένα πακέτο)
1,5 λίτρο γάλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τα φύλλα
ελαιόλαδο για τα φύλλα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια δέκα λεπτά.Σουρώνουμε και ρίχνουμε το γάλα με τα αυγά χτυπημένα μαζί .
Προσθέτουμε πιπέρι.
Κόβουμε τη φέτα σε κομματάκια και ρίχνουμε κεφαλοτύρι .
Ανακατεύουμε .
Στο ταψί της κουζίνας βάζουμε κάτω 4 φύλλα λαδωμένα με πινέλο με ελαιόλαδο.
Βάζουμε τη γέμιση. Μη φοβηθείτε το γάλα, θα το πιει και θα είναι αφράτη.
Βάζουμε τα υπόλοιπα 4 φύλλα. Πάντα λαδωνουμε με πινελακι.
Χαράζουμε σε κομμάτια.