
ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Κοτόπουλο τηγανιά της Γκόλφως μας με πιπεριές και κρέμα γάλακτος, ξαπλωμένο πάνω σε χρυσαφένιες πατάτες τηγανητές
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σέ ένα τηγάνι αντικολλητικό βάζετε ελαιόλαδο, ρίχνετε κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, μανιτάρια αν θέλετε και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά να τσιγαριστούν ελαφρώς.
- Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και κουρκουμά η πάπρικα γλυκιά.
- Μόλις είναι έτοιμο να πάρει χρώμα (δεν θέλουν πολύ ώρα γιατί σφίγγει το κοτόπουλο) τότε ρίχνετε ένα φλιτζάνι κρασί λευκό και μια συσκευασία κρέμα γάλακτος μαγειρικής.
- Μόλις πήξει σβήνετε την κουζίνα.
- Αν θέλετε στο τέλος πριν σβήσετε το φαγητό μπορείτε να ρίξετε λίγο τυρί τριμμένο στην κρέμα... με προσοχή γιατί έχετε βάλει και αλάτι.