Τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές και κρέμα γάλακτος



ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


Κοτόπουλο τηγανιά της Γκόλφως μας με πιπεριές και κρέμα γάλακτος, ξαπλωμένο πάνω σε χρυσαφένιες πατάτες τηγανητές
 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ  

  1. Σέ ένα τηγάνι αντικολλητικό βάζετε ελαιόλαδο, ρίχνετε κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, μανιτάρια αν θέλετε και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά να τσιγαριστούν ελαφρώς.
  2. Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και κουρκουμά η πάπρικα γλυκιά.
  3. Μόλις είναι έτοιμο να πάρει χρώμα (δεν θέλουν πολύ ώρα γιατί σφίγγει το κοτόπουλο) τότε ρίχνετε ένα φλιτζάνι κρασί λευκό και μια συσκευασία κρέμα γάλακτος μαγειρικής.
  4. Μόλις πήξει σβήνετε την κουζίνα.
  5. Αν θέλετε στο τέλος πριν σβήσετε το φαγητό μπορείτε να ρίξετε λίγο τυρί τριμμένο στην κρέμα... με προσοχή γιατί έχετε βάλει και αλάτι.


Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget