Πανεύκολη τυρόπιτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο



Μια συνταγή της κυρίας Λένας Χριστοπούλου για ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ από την ομάδα στο Facebook ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ


Πανεύκολη τυρόπιτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο

Χωρίς ζυμώματα στο πι και φι!

1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
500 γρ. φέτα ή ανθότυρο (για πιο ελαφριά) ή 250 γρ. φέτα και 250 γρ. ανθότυρο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.)
1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα
1 κούπα σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
6 - 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μπόλικο άνηθο ή μάραθο
λίγο αλάτι, 
πιπέρι
5 αυγά

Χτυπάμε ελαφριά τ' αυγά, ρίχνουμε γιαούρτι, λάδι, γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, άνηθο, φέτα ή ανθότυρο ή και τα δυο μαζί, και ανακατεύουμε πάλι καλά προσθέτοντας σε δόσεις το αλεύρι. 
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε, ένα 36άρι ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45'.
Θα μοσχομυρίσει η κουζίνα σας.