1 βανιλετα για αρωμα ή ξυσμα απο δυο μικρα πορτοκάλια
500 γρ. αλευρι φαρίνα κοσκινισμενη
Εκτέλεση
Καλο χτυπημα αυγα με ζαχαρη.
Προσθετουμε μετα το βουτυρο συνεχιζοντας το χτυπημα, εν συνεχεία το γιαουρτι, τη βανιλετα και στο τελος προσθετουμε το αλευρι.
Αν θελουμε ριχνουμε μεσα κομματακια σοκολατας η ό,τι αλλο θελουμε, περιπου μια χουφτα, τα ανακατευουμε καλα με το αλευρι και το ριχνουμε στο μειγμα ανακατευοντας με μια σπατουλα να ενωθει καλα.
Βαζουμε σε βουτυρωμενη φόρμα σε προθερμασμένο φουρνο, στους 170 βαθμούς για μια ωρα.
Το αφηνουμε για λιγη ωρα και μετα ριχνουμε πανω γλασο σοκολατας και αν θελουμε λιγη τρουφα.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!