
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,
200 ml γάλα φρέσκο ,
2 φακελάκια σκόνη γκαρνί,
250 γρ. κουβερτούρα,
250 γρ. κρέμα γάλακτος,
2 κ.σ. Βιτάμ
200 ml γάλα φρέσκο ,
2 φακελάκια σκόνη γκαρνί,
250 γρ. κουβερτούρα,
250 γρ. κρέμα γάλακτος,
2 κ.σ. Βιτάμ
Εκτέλεση
Χτυπαμε τη σκονη γκαρνι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασια.
Στρώνουμε 2 σειρες μπισκοτα, μουσκεύοντάς τα για δευτερολεπτα στο γαλα, σε ταπερ ή ταψι Νο28.
Απλώνουμε τη σαντιγί και από πάνω στρώνουμε ξανα 2 σειρες μπισκοτα μουσκεύοντάς τα και αυτα στο γαλα.
Βαζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Στρώνουμε 2 σειρες μπισκοτα, μουσκεύοντάς τα για δευτερολεπτα στο γαλα, σε ταπερ ή ταψι Νο28.
Απλώνουμε τη σαντιγί και από πάνω στρώνουμε ξανα 2 σειρες μπισκοτα μουσκεύοντάς τα και αυτα στο γαλα.
Βαζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Κανουμε και το ΓΛΑΣΟ:
Βαζουμε την κρεμα γαλακτος να ζεσταθει.
Σπαμε μεσα την κουβερτουρα, ανακατευουμε γρηγορα και μολις πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε το βιταμ.
Ανακατευουμε συνεχεια μεχρι να χλιαρυνει.
Σπαμε μεσα την κουβερτουρα, ανακατευουμε γρηγορα και μολις πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε το βιταμ.
Ανακατευουμε συνεχεια μεχρι να χλιαρυνει.
Βγαζουμε το γλυκο απο το ψυγειο, ριχνουμε το γλασσο και ξαναβάζουμε το γλυκο στο ψυγειο.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou