Παρμεζάνα από πάνω και όλοι ευχαριστημένοι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έκοψα το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
Το έβαλα σε τηγάνι ευρύχωρο με καπάκι να σοταριστεί καλά με λίγο ΛΑΔΙ και πρόσθεσα ΣΚΟΡΔΑΚΙ.
Ανακάτεψα 2 φορές, έριξα ΚΡΑΣΙ και όταν εξατμίστηκε πρόσθεσα λίγο ΝΕΡΟ.
Χαμήλωσα λίγο τη φωτιά και σκέπασα να βράσει.
Όταν ήταν σχεδόν έτοιμο έριξα 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ, ανακάτεψα και έριξα 1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200 ml. ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ από καρυκεύματα.
Έφερα μια βόλτα να δέσουν και έτοιμο!!
Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη