
Υλικά
- 4 μπούτια κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 - 2 ντομάτες χωρίς φλούδα ψιλοκομμένες
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 4 ποτηράκια κρασιού ρύζι κίτρινο
- αλάτι
- πιπέρι
- και λίγο κουρκουμά βάζω αλλά σήμερα δεν έβαλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο ταψί τα μπουτάκια.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε και φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς.
- Αν χρειαστεί νεράκι ρίχνουμε και γυρίζουμε τα μπουτάκια.
- Όταν μισοψηθούν προσθέτουμε το ρύζι, νερό ζεστό ανάλογα (εγώ έβαλα στα 4 ποτηράκια ρυζιού 8 νερό με το ίδιο ποτηράκι).
- Ανακατεύουμε συχνά μέχρι να τραβήξει τα υγρά του.
- Κλείνουμε τη θερμοκρασία και σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki