Συκώτι με γεμιστά μανιτάρια portobello με τυριά


ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΤΥΡΙΑ

Η γεύση μοναδική!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κοτσάνια από 4 μανιτάρια και τα ψιλοκόβω.
Σε ένα τηγάνι βάζω ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, σοτάρω και ρίχνω τα κομμένα κοτσανάκια, μισή πιπεριά Φλωρίνης και λίγο μπούκοβο.
Σβήνω με 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό.
Όταν εξατμιστεί το κρασί σβήνω τη φωτιά και ρίχνω 100 γρ. περίπου τυρί Φιλαδέλφεια και δύο - τρεις χούφτες μιξ τυριών (γκούντα, έμενταλ, μοτσαρέλα) λίγο αλάτι, πιπέρι και γεμίζω τα μανιτάρια.
Ψήνω σε αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά, στους 200 βαθμούς.
Μετά το γυρίζω στο γκριλ, προσθέτω σε κάθε μανιτάρι λίγο ακόμα μιξ τυριών και όταν λιώσουν τα τυριά είναι έτοιμο.
Το συκώτι το ψήνω στο σχαροτήγανο.
Χτυπάω λαδολέμονο και ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό και το ρίχνω από πάνω.
Όλα τα λεφτά το ζουμάκι του!


Credits:
Σούλα Λεβέντη