Ψαρονέφρι μελωμένο



Μια συνταγή της κυρίας Σούλας Λεβέντη για ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕΛΩΜΕΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Ψαρονέφρι μελωμένο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το ψαρονέφρι σε κομμάτια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζω μια σκελίδα σκόρδο τριμμένη με λάδι και μόλις κάψει καλά σοτάρω το κρέας έως ότου ροδοκοκκινίσει.
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, θυμάρι. 
Στο μούλτι χτυπάω το χυμό από 2 λεμόνια, 2 κουταλιές μουστάρδα και 1 κουταλιά μέλι και το ρίχνω στο κρέας.
Αφήνω να δέσει και έτοιμο.