Ψαρονέφρι μελωμένο



ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕΛΩΜΕΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το ψαρονέφρι σε κομμάτια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζω μια σκελίδα σκόρδο τριμμένη με λάδι και μόλις κάψει καλά σοτάρω το κρέας έως ότου ροδοκοκκινίσει.
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, θυμάρι. 
Στο μούλτι χτυπάω το χυμό από 2 λεμόνια, 2 κουταλιές μουστάρδα και 1 κουταλιά μέλι και το ρίχνω στο κρέας.
Αφήνω να δέσει και έτοιμο.


Credits:
Σούλα Λεβέντη