Τσουρέκι σιροπιαστό με Μερέντα



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τσουρέκι σιροπιαστό με Μερέντα

Υλικά
1 τσουρέκι δικό σας ή του εμπορίου
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και λίγο παραπάνω
σταγόνες λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας Μερέντα

Βράστε το σιρόπι για 5 λεπτά.
Κόψτε το τσουρέκι στην μέση, σιροπιάσετε με το μισό σιρόπι, βάλτε την Μερέντα μέσα, κλείστε και σιροπιάσετε με το επόμενο σιρόπι από πάνω.
Αφήστε στο ψυγείο για λίγο και απολαύστε!
Κλείστε σε κουτί για να μην χάνονται οι μυρωδιές του και να παραμένει μαλακό και αφράτο!
Κρύο τσουρέκι - καυτό σιρόπι!