Τούρτα μωσαϊκό με Μερέντα



ΤΟΥΡΤΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά:
800 γρ. Μερέντα
2 κρέμες γάλακτος των 200 γρ.
3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κουβερτούρα
3 κ.σ. Βιτάμ

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτύπησα με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
Στη συνέχεια πρόσθεσα τη Μερέντα, ανακάτεψα με ένα κουτάλι, έσπασα σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα πρόσθεσα μέσα στο μπολ.
Έλιωσα την κουβερτούρα με το Βιτάμ και τα ενσωμάτωσα όλα μαζί.
Έβαλα το μίγμα σε ταψάκι 28 εκ., το έβαλα στη συντήρηση για 2 ώρες να σφίξει και τέλος γαρνίρισα με κουβερτούρα μαύρη και λευκή που έλιωσα σε Μπεν Μαρί με μια κουταλιά ελαιόλαδο.


Credits:
Κατερινα Μαδικα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τούρτα μωσαϊκό με Μερέντα