Υπέροχα μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα



Μια συνταγή της κυρίας Χρυσανθης Μιχου για ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Υπέροχα μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα

Υλικά
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. άχνη ζάχαρη
1 αυγό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανίλια
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
(τα 3 τελευταία υλικά κοσκινισμένα)

Εκτέλεση
Χτυπάμε με το μίξερ πρώτα το βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, έπειτα το αυγό, τη βανίλια και τα υπόλοιπα υλικά να ανακατευτούν.
Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ με μύτη αστεριού 1εκ., κάνουμε ότι σχέδια μας αρέσουν πάνω σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα για περίπου 15 με 20 λεπτά (ανάλογα το φούρνο) να πάρουν χρώμα.
Σε κάποια μπισκότα έβαλα κερασάκι γλυκό πριν το ψήσιμο και σε άλλα αφού ψήθηκαν και κρύωσαν έλιωσα κουβερτούρα και βούτηξα τις άκρες του μπισκότου.