
Υλικά
1 φαρίνα1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. ζάχαρη
500 ml νερό χλιαρό
Εκτέλεση
Η ζύμη θέλει πολύ καλό χτύπημα και 1 ώρα ξεκούραση για να φουσκώσει.Όταν θα είναι έτοιμη η ζύμη, θα δείτε μικρές φουσκίτσες επάνω, θα το καταλάβετε κι από αυτό!
Παίρνουμε ζύμη στη χούφτα, κόβουμε με το κουταλάκι και τηγάνισμα σε καυτό λάδι.
Παίρνουμε ζύμη στη χούφτα, κόβουμε με το κουταλάκι και τηγάνισμα σε καυτό λάδι.
Δημιουργός συνταγής: Theodwra Kermeniwth