
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη και φρέσκο θυμάρι στα φιλετάκια και τα βάζουμε στη γάστρα.
- Προσθέτουμε 2 κρεμμύδια και 2 ντομάτες κομμένα στα τέσσερα, 2 καρότα χοντροκομμένα και 3 κλαράκια σέλερι, μόνο τα κοτσάνια.
- Ρίχνουμε λίγο λάδι, ένα ποτήρι κρασί και λίγο νερό.
- Αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό.
- Βγάζουμε σε πιατέλα τα φιλέτα, σουρώνουμε τα λαχανικά και κρατάμε το ζωμό.
- Βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε έναν κύβο νοστιμιάς, λίγο κρασί και λίγο νερό.
- Βράζουμε λίγο να εξατμιστεί το κρασί, δένουμε με κορν φλάουρ (αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό) τη σάλτσα και περιχύνουμε τα φιλετάκια μας.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές!
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη