Με μια πετσέτα καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο στο γκριλ σε ταψί με λαδόκολλα μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε μια σακούλα, τις δένουμε σφιχτά και τις αφήνουμε 15 λεπτά να ιδρώσουν για να μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα την φλούδα τους.
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, αφαιρούμε τα σπόρια και τις κόβουμε λουρίδες.
Σε ένα μπολ βάζουμε μία στρώση πιπεριές, αλατίζουμε ελαφρά, ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκόρδο και καρότο.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι πιπεριές.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!