Αλμυρή πατσαβουρόπιτα



ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ 


Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
500 γρ φέτα
500 γρ κασέρι
3 αυγά
500 ml γάλα.
Λαδάκι για τα φύλλα


Εκτέλεση
Στρώνω τα φύλλα ένα - ένα ακατάστατα και ρίχνω τα τυριά.
Χαράζω ελαφρά, χτυπάω το γάλα με τα αυγά και ρίχνω λίγο - λίγο.
Για να κάνει μία κρούστα από πάνω χτυπάω κουταλιές αλεύρι με ένα ποτήρι κρασιού λάδι ελαφρύ και πολύ λίγο νερό να γίνει ένας χυλός αραιός και στρώνω από πάνω.
Ψήνω στους 180 βαθμούς .


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου