
Έτοιμα μόνο σε 5 λεπτά!!
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι κόκκινο γλυκό (αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και καυτερό)
σκόνη σκόρδου
σκόνη κρεμμυδιού
τυρί τριμμένο
Υλικά (οι ποσότητες είναι ανάλογα τα γούστα)
Κουλούρια Θεσσαλονίκηςελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι κόκκινο γλυκό (αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και καυτερό)
σκόνη σκόρδου
σκόνη κρεμμυδιού
τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα.Κόβετε τα κουλούρια σε λεπτές φετούλες και τα τοποθετείτε στη λαμαρίνα του φούρνου στρωμένη με λαδόκολλα.
Τα αλείφετε με ελαιόλαδο με ένα πινέλο, τα αλατίζετε ελαφρώς και ρίχνετε κόκκινο πιπέρι.
Πασπαλίζετε με τα παραπάνω υλικά μόνα τους ή με όποιο συνδυασμό σας αρέσει.
Ψήνετε για 5 λεπτά.
Μπορείτε να ψήσετε και πολλά ταψιά μαζί.
Είναι τέλεια!!!