Μοσχάρι Στρογγανόφ



ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΓΑΝΟΦ 

Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι από ελιά κομμένο σε φετάκια
1 κουτί μανιτάρια φρέσκα
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 κ. σούπας πελτέ
2 κ. σούπας μουστάρδα
1/2 ποτήρι του κρασιού κρασί για το σβήσιμο
1 κρέμα γάλακτος 200 γρ.
Αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το κρέας, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μαζί.
Σβήνω με το κρασί.
Βάζω τη μουστάρδα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και νεράκι.
Όταν γίνει το φαγητό μου προσθέσω και την κρέμα γάλακτος και βράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου και να φύγουν τα πολλά υγρά.
Σερβίρω με ρύζι.

Μοσχάρι Στρογγανόφ