Κοκκινιστό μοσχαράκι με πατάτες στην κατσαρόλα



ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ


Πεντανόστιμο φαγητό που λιώνει στο στόμα!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα ΛΑΔΙ, το ΚΡΕΜΜΥΔΙ ξυσμένο στον τρίφτη και το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ (ΧΤΕΝΙ που μαγειρεύεται γρήγορα) σε μερίδες και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε 1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ αραιωμένο σε λίγο ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, 2 με 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ τριμμένες στον τρίφτη και 1 ΝΤΟΜΑΤΑ κομμένη στα 4 ολόκληρη .
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε 2 ποτήρια ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 35 λεπτά.
Δοκιμάζουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας και αν ναι ρίχνουμε τις ΠΑΤΑΤΕΣ κομμένες κυδωνάτες, αν όχι προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι και συνεχίζουμε λίγο ακόμα το μαγείρεμα.
Προσθέτουμε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και λίγη ΖΑΧΑΡΗ για την ντομάτα .
Αν σας αρέσει προσθέστε και λίγη ΡΙΓΑΝΗ.
Μαγειρεύουμε μέχρι να μελώσει η σαλτσούλα και να μαγειρευτούν και οι πατάτες.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε ξανά λίγο ζεστό νεράκι.


ΠΗΓΗ: Tzeni Tsanaktsidou