Πανεύκολα τυροπιτάκια με ανθότυρο και φύλλο κρούστας

Υλικά

  • 1 κιλό ανθότυρο
  • 1/2 ματσάκι δυόσμο 
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύω τον ανθότυρο με το δυόσμο ψιλοκομμένο (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη).
  2. Κόβω σε λωρίδες το φύλλο κρούστας, με κουτάλι βάζω από το μείγμα και τυλίγω σε τρίγωνα.
  3. Βάζω ηλιέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζω μέχρι να πάρουν χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Μαρία Μανιουδάκη