
ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Υλικά
- 1 κιλό ανθότυρο
- 1/2 ματσάκι δυόσμο
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
Εκτέλεση
- Ανακατεύω τον ανθότυρο με το δυόσμο ψιλοκομμένο (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη).
- Κόβω σε λωρίδες το φύλλο κρούστας, με κουτάλι βάζω από το μείγμα και τυλίγω σε τρίγωνα.
- Βάζω ηλιέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζω μέχρι να πάρουν χρώμα.