
Υλικά
2 ποτήρια σπορέλαιο1 ποτήρι μπίρα
1 κιλό φαρίνα (ή 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ με 1 φακελάκι μπέικιν )
κανέλα σκόνη
Για τη γέμιση
μαρμελάδα της αρεσκείας σαςτριμμένα καρύδια
Για επικάλυψη
ινδική καρύδα
Για το σιρόπι
3 ποτήρια ζάχαρη2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά μαζί.Παίρνουμε ένα μπαλάκι 25 - 30 γρ. και ανοίγουμε ένα μικρό φύλλο στα χέρια μας και γεμίζουμε.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25 - 30 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Σιροπιάζουμε ζεστά τα ινδοκάρυδα με κρύο το σιρόπι ρίχνοντας τα μέσα στη κατσαρόλα για 2 - 3 λεπτά περίπου.