Σας έχω Αναλυτικά πως να κάνετε ζουμερή Ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ με Αλλιώτικη Τεχνική.
Γίνεται πολύ Νόστιμη τραγανή και ζουμερή που θα σας κάνει να την καταβροχθίσετε στο λεπτό!
Υλικά
- 12 φύλλα κρούστας(500 γρ)
- 200 γρ μιξ 3 τυριών
- 100 γρ ζαμπόν
- 150 γρ τυρί
- 300 γρ γάλα
- 3 μέτρια αυγά
- 100 γρ γιαούρτι
- 100 γρ σόδα
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 κτγ αλάτι
- Σουσάμι
- Φόρμα 26 εκ.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL