ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
Σας έχω Αναλυτικά πως να κάνετε ζουμερή Ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ με Αλλιώτικη Τεχνική.
Γίνεται πολύ Νόστιμη τραγανή και ζουμερή που θα σας κάνει να την καταβροχθίσετε στο λεπτό!
Υλικά
- 12 φύλλα κρούστας(500 γρ)
- 200 γρ μιξ 3 τυριών
- 100 γρ ζαμπόν
- 150 γρ τυρί
- 300 γρ γάλα
- 3 μέτρια αυγά
- 100 γρ γιαούρτι
- 100 γρ σόδα
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 κτγ αλάτι
- Σουσάμι
- Φόρμα 26 εκ.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί