
Υλικά
Βάση
6 αυγα
6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
6 κουταλιες της σουπας αλευρι
7 κουταλιες της σουπας κακαο
2 βανιλιες
2 κουταλακια.γλυκου μπεικιν
Ριχνουμε τα υπολοιπα υλικά σιγα - σιγα και ανακατευουμε με μαριζ να μην ξεφουσκωσει το μείγμα.
6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
6 κουταλιες της σουπας αλευρι
7 κουταλιες της σουπας κακαο
2 βανιλιες
2 κουταλακια.γλυκου μπεικιν
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη να αφρατεψουν, να στεκεται το μείγμα.Ριχνουμε τα υπολοιπα υλικά σιγα - σιγα και ανακατευουμε με μαριζ να μην ξεφουσκωσει το μείγμα.
Τοποθετουμε σε ταψι 26 νουμερο και ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμενο φούρνο για 10 με 15 λεπτα
Σιροπιαζουμε και τα δυο καυτα.
Σιρόπι
Βραζουμε 2 κουπες μετριες ΝΕΡΟ με 2 κουπες μετριες ΖΑΧΑΡΗ, λιγο ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ και 2 κουταλιες της σουπας ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ για 4 λεπταΣιροπιαζουμε και τα δυο καυτα.
Κρέμα μόκα
Χτυπάμε 1 φάκελο ΓΚΑΡΝΙ ΣΚΟΝΗ σε σφιχτη σαντιγί οπως αναγραφει η συσκευασια.
Χτυπαμε.300 γραμμαρια ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ με 2.κουταλιες της σουπας ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και 1/4 κουπας ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ.
Χτυπαμε.300 γραμμαρια ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ με 2.κουταλιες της σουπας ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και 1/4 κουπας ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ.
Ενωνουμε τα δυο μιγματα απαλα και τοποθετουμε στο κρυο γλυκο.
Απανω τριβουμε εαν θελουμε κουβερτουρα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Απανω τριβουμε εαν θελουμε κουβερτουρα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou