Αλευρίσιος χαλβάς (Κασίμ χαλβάς) όπως παλιά...

Ένα γλυκάκι του 10λεπτου!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι με 1,5 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ και 2 ποτήρια ΝΕΡΟ.
Βράζουμε για 3 λεπτά και ρίχνουμε μια ΒΑΝΙΛΙΑ.
Καβουρδίζουμε καλά σε μέτρια φωτιά.
1 γεμάτο ποτήρι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,
2 γεμάτα ποτήρια ΑΛΕΥΡΙ
και 1/2 ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
Προς το τέλος ρίχνουμε 1 κουταλιά ΚΑΝΕΛΑ.
Όταν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε προσεκτικά το σιρόπι ανακατεύοντας.


Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου