Κοτόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΚΟΤΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κοτόπιτα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα τρία ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και τα έκοψα.
Έριξα μια ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ένα κομμάτι ΚΑΣΕΡΙι τριμμένο, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ψιλοκομμένες και τα ανακάτεψα.

Για το φύλλο
ένα κιλό αλεύρι ,
ένα φλιτζανάκι ελαιόλαδο ,
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
λίγο αλάτι 
και χλιαρό νεράκι ..

Ένα φύλλο κάτω σε λαδωμένο ταψί, μετά γέμιση και ένα φύλλο πάνω.
Έψησα στους 180 βαθμούς.