
ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
Η πρώτη στρώση είναι- 300 γρ. κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά
- 200 γρ. γάλα
- 200 λευκή σοκολάτα
- 10 γρ ζελατίνη
Η δεύτερη στρώση είναι
- 300 γρ κρεμα γαλακτος
- 200 γρ γαλα
- 200 σοκολατα γαλακτος
- 10 γρ ζελατινη
Τρίτη στρωση
- 300 γρ κρεμα γαλακτος
- 200 γρ γαλα
- 200 μαυρη σοκολατα
- 10 ζελατινη
Εκτέλεση
- Βάζετε τη φορμα σιλικονης πανω σε σταθερο δίσκο.
- Βάζετε στη φωτια γαλα και κρεμα να καψει.
- Σε νερο κρυο εχετε βαλει τη ζελατινη να μαλακώσει.
- Αφού καψει το γαλα ρίχνετε τη σοκολατα, ανακατεύετε με μαριζ και τελος κατεβάζετε και ρίχνετε στυμμένη τη ζελατινη.
- Όταν κρυώσει λίγο βάζετε στη φορμα.
- Βάζετε στο ψυγείο.
- Σε 2 ωρες κάνετε την επομενη στρωση με την ιδια διαδικασία και επειτα την τρίτη.
- Αφήστε περιπου 10 ωρες πριν ξεφορμάρετε.

Δημιουργός συνταγής: Μαρια Βερουχη Βαγγελης Δριμαροπουλος
