Πως να ανοίξετε λεπτό και τραγανό χωριάτικο φύλλο (Βίντεο)

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ


Αν δεν ξέρετε να ανοίγετε λεπτό φύλλο δείτε όλα τα βήματα με το σωστό ζυμάρι !! Με αυτό το φύλλο μπορείτε να φτιάξετε οτι πίτα θέλετε είτε γλυκιά είτε αλμυρή όπως και σιροπιαστά!


Υλικά

  • 600 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
  • 350 γρ νερό
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτσ λευκό ξύδι
  • 3 κτσ ελαιόλαδο
  • Κορν φλάουρ
-------------------------------------
  • 10 φύλλα
  • 50 εκ. το καθένα

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!