Πως να ανοίξετε λεπτό και τραγανό χωριάτικο φύλλο (Βίντεο)

Μια συνταγή για ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ από το κανάλι στο Youtube LIVE KITCHEN CHANNEL


Πως να ανοίξετε λεπτό και τραγανό χωριάτικο φύλλο

Αν δεν ξέρετε να ανοίγετε λεπτό φύλλο δείτε όλα τα βήματα με το σωστό ζυμάρι !! Με αυτό το φύλλο μπορείτε να φτιάξετε οτι πίτα θέλετε είτε γλυκιά είτε αλμυρή όπως και σιροπιαστά!

Υλικά
600 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
350 γρ νερό
1,5 κτγ αλάτι
1 κτσ λευκό ξύδι
3 κτσ ελαιόλαδο
Κορν φλάουρ
-------------------------------------
10 φύλλα
50 εκ. το καθένα

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί