Τρουφάκια

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ


Υλικά

  • 500 γρ. άχνη
  • 1 λιωμένο Βιτάμ
  • 1/4 κοπανισμένα καρύδια (εγώ τα αντικατέστησα με μισή κουβερτούρα στο μούλτι για όσους δεν προτιμούν ξηρούς καρπούς)
  • 3 σφηνάκια κοσκινισμένο κακάο
  • 1 σφηνάκι λικέρ
  • 2 πακέτα (και 5 μπισκότα ακόμα) πτι-μπερ,
  • 3 αυγά


Εκτέλεση 

  1. Χτυπάμε πρώτα τα αυγά και κατόπιν τα υπόλοιπα.
  2. Βάζουμε για 30' την ζύμη στο ψυγείο και πλάθουμε σε μπαλάκια που βουτάμε σε ινδοκάρυδο ή τρούφα, φροντίζοντας τα χέρια μας να είναι πάντα λιπαρά (λίγες σταγόνες ηλιέλαιο αρκούν). 
  3. Η συνταγή βγάζει γύρω στα 80 κομμάτια.


Δημιουργός συνταγής: Anastasia Anastasia Anastasia

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget