ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
Υλικά
- 500 γρ. άχνη
- 1 λιωμένο Βιτάμ
- 1/4 κοπανισμένα καρύδια (εγώ τα αντικατέστησα με μισή κουβερτούρα στο μούλτι για όσους δεν προτιμούν ξηρούς καρπούς)
- 3 σφηνάκια κοσκινισμένο κακάο
- 1 σφηνάκι λικέρ
- 2 πακέτα (και 5 μπισκότα ακόμα) πτι-μπερ,
- 3 αυγά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πρώτα τα αυγά και κατόπιν τα υπόλοιπα.
- Βάζουμε για 30' την ζύμη στο ψυγείο και πλάθουμε σε μπαλάκια που βουτάμε σε ινδοκάρυδο ή τρούφα, φροντίζοντας τα χέρια μας να είναι πάντα λιπαρά (λίγες σταγόνες ηλιέλαιο αρκούν).
- Η συνταγή βγάζει γύρω στα 80 κομμάτια.
Δημιουργός συνταγής: Anastasia Anastasia Anastasia
