Μαραθοπιτάκια



ΜΑΡΑΘΟΠΙΤΑΚΙΑ

Συνοδεύονται με μέλι

Για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
5 κ.σ. λάδι
4 κ.σ. ξύδι
λίγη ρακί
1/2 κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση
300 γρ. φέτα περίπου
μάραθο
νερό

Κοσκινίζω το αλεύρι, ρίχνω στη μέση όλα τα υλικά και στο τέλος το νερό.
Ζυμώνω καλά και αφήνω για περίπου 30 λεπτά να ξεκουραστεί η ζύμη.
Αλευρώνω τον πάγκο μου, ανοίγω ένα μεγάλο φύλλο, κόβω με κουπάτ ή με το στόμιο του μούλτι και βάζω τη γέμιση.
Τηγανίζω σε μπόλικο καυτό ηλιέλαιο.


Credits:
Αγγελική Σκόνη
Lena's Cooking
Μαραθοπιτάκια