Μπακλαβαδάκια



ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στα σπασμένα ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΚΑΝΕΛΑ, ΖΑΧΑΡΗ και ΑΝΘΟΝΕΡΟ.
Κάθε ΦΥΛΛΟ το κόβουμε στην μέση.
Βάζουμε ένα κουταλάκι γεμάτο ΑΜΥΓΔΑΛΑ.
Μετά με πινέλο το αλείφουμε με ΛΑΔΙ.
Το τυλίγουμε όπως τυλίγουμε τα κουπέπια.
Στο πιάτο κάθε ένα που κάνουμε αλείφουμε με ΛΑΔΙ.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αντιστάσεις γύρω στα 50 λεπτά. 

Σιρόπι:
2 1/2 ποτήρια νερό 
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη
λίγο χυμό λεμονιού 
κανέλα,
ανθόνερο ,
1 κουταλάκι μέλι στο τέλος.
Να βράσει για 5 λεπτά.

Ζεστός ο μπακλαβάς.
Βάζουμε 3 - 4 στο σιρόπι κάθε φορά ή όλα μαζί όπως είναι στο pyrex.
Δεν σκεπάζουμε γιατί θα μαλακώσουν.


Credits:
Despo Ermogenous
Μπαχάρι και κανέλα.
Μπακλαβαδάκια