Ατζέμ πιλάφι



ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ

Ένα υπέροχο έδεσμα γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο!

Υλικά:
1 φλ. ρύζι Καρολίνα
5 φλ. νερό
6 κ.σ. κοφτές ζάχαρη (εγώ έβαλα καστανή)
3 μπάλες φιδέ
1 κ.σ. λάδι.
κανέλα

Βάζουμε το νερό με το ρύζι να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
Εντωμεταξύ σε ένα τηγάνι βάζουμε το φιδέ με το λάδι να καβουρδιστεί.
Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην καεί μέχρι να πάρει ένα ωραίο καστανό χρώμα.
Αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στο ρύζι και την ζάχαρη.
Μόλις το ρυζάκι μας μαλακώσει αφήνουμε λίγο νεράκι να έχει, κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί.
Μετά ρίχνουμε το φιδέ και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με κανέλα και απολαμβάνουμε.


Credits:
Μαρινα Μισαηλιδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ατζέμ πιλάφι