Τρουφάκια



ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

Υλικά
1 Βιτάμ 250 γρ.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη.
4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 σφηνάκια λικέρ της αρεσκείας σας
2 συσκευασίες μπισκότα πτι μπερ
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
2 βανίλιες

Για τα λευκά τρουφάκια
300 γραμ. ινδοκάρυδο
1 ζαχαρούχο γάλα

Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε το Βιτάμ με την άχνη πολύ καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε σε μπαλάκια 25 γρ. το καθένα.
Διακοσμούμε όπως προτιμάμε.
Βγαίνουν 40 κομμάτια.

Τα λευκά τρουφάκια
Ζεσταίνουμε για πολύ λίγο σε κατσαρολάκι το Ινδοκάρυδο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια.


Credits:
Κατερινα Στεργιου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τρουφάκια