Ατομικά παστάκια σοκολάτας



ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΆ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ:
5 ΑΥΓΆ
125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
80 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ
75 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
1 1/2 Κ Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
 
ΣΙΡΌΠΙ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΦΕ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΌ
ΦΛΟΎΔΑ ΑΠΌ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
 
ΚΡΈΜΑ
1 ΚΑΣΕΔΑΚΙ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ (ΤΥΡΊ ΜΑΛΑΚΟ)
100 ΜΛ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ. ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΙΚΈΡ (ΕΓΏ ΈΒΑΛΑ BAILEY'S)

ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
1 ΚΟΥΒΈΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΛΑΔΙ ΕΛΑΦΡΎ
ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ ΓΛΑΣΕ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ, ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΆΤΟΥΛΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΈΡΑ.
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΟΎΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΈΡ, ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ, ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΕ ΣΑΚΟΎΛΑ ΓΙΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΣΆ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΡΈΜΑ.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΈΡΤΟΥΡΑ.
ΜΌΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΆΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ. 
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ.



Credits:
Georgia Chatzimanoli-Grimwood
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ατομικά παστάκια σοκολάτας