Χοιρινή τηγανιά πεντανόστιμη



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω τα κομμάτια του ΚΡΕΑΤΟΣ σε λίγο ΛΑΔΙ στο τηγάνι και αφήνω να τσιγαριστούν απ' όλες τις μεριές καλά.
Σβήνω με ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ.
Κόβω σε ροδέλες ΚΟΚΚΙΝΗ και ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, τις προσθέτω στο κρέας, ανακατεύω και στην συνέχεια βάζω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΘΥΜΑΡΙ, 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ και ΚΑΥΤΕΡΗ.
Ανακατεύω ξανά και πάλι να ενωθούν όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτω 1/2 κούπα ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και ΝΕΡΑΚΙ τόσο όσο να βράσει και να μαλακώσει το κρέας, σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά.



Credits:
Λένα Χριστοπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χοιρινή τηγανιά πεντανόστιμη