Πένες σουφλέ



ΠΕΝΕΣ ΣΟΥΦΛΕ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε ένα πακέτο ΠΕΝΕΣ.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε 10 φέτες ΜΠΕΪΚΟΝ με μια σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ και λίγο ΠΙΠΕΡΙ.
Σβήνουμε με ένα σφηνάκι ΟΥΙΣΚΙ.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις μισές ΠΕΝΕΣ, ρίχνουμε λίγο ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ και λίγο ΡΕΓΚΑΤΟ τριμμένο.
Απλώνουμε το ΜΠΕΪΚΟΝ και προσθέτουμε τις υπόλοιπες ΠΕΝΕΣ.
Βάζουμε λίγο ΡΕΓΚΑΤΟ και ρίχνουμε μια ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ LIGHT.
Κλείνουμε με MIX ΤΥΡΙΩΝ για πίτσα.
Αν θέλουμε βάζουμε ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ και ελάχιστη ΡΙΓΑΝΗ.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 15 - 18 λεπτά ανάλογα το φούρνο.


Credits:
Παναγιώτης Κυριακούλιας
Lena’s Cooking
Πένες σουφλέ