Υπέροχα cake pops



ΥΠΕΡΟΧΑ CAKE POPS

Υλικά
400 γρ. μπισκότα, της αρεσκείας σας
80 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη διακόσμηση
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
200 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη

Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, το τυρί κρέμα, το βούτυρο, το μέλι, την κανέλα το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, πλάθουμε σε μπαλάκια, βάζουμε στο κάθε ένα από τα ειδικά ξυλάκια και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Το ξυλάκι το βάζουμε μέχρι τη μέση από κάθε μπαλάκι.
Βουτάμε κάθε cake pop στη λιωμένη κουβερτούρα φροντίζοντας να σκουπίσουμε την παραπανίσια ποσότητα σοκολάτας.
Βουτάμε στα toppings της αρεσκείας μας και σερβίρουμε.

Credits:
Δωρα Περρου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υπέροχα cake pops