ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβρασα το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ για 40 λεπτά στη χύτρα αφού το θωράκισα πρώτα σε ελαιόλαδο.
- Τσιγάρισα 2 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και πρόσθεσα 1 ώριμη ΝΤΟΜΑΤΑ και 2 κουταλάκια ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ λιωμένο σε λίγο από το ζωμό που έβρασα το κρέας.
- Έριξα τις ΜΠΑΜΙΕΣ και έβαλα το ΚΡΕΑΣ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ.
- Πρόσθεσα το ΖΩΜΟ και έβρασα μέχρι να μείνουν στο λαδάκι τους.