Μοσχαράκι με μπάμιες



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβρασα το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ για 40 λεπτά στη χύτρα αφού το θωράκισα πρώτα σε ελαιόλαδο.
  2. Τσιγάρισα 2 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και πρόσθεσα 1 ώριμη ΝΤΟΜΑΤΑ και 2 κουταλάκια ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ λιωμένο σε λίγο από το ζωμό που έβρασα το κρέας.
  3. Έριξα τις ΜΠΑΜΙΕΣ και έβαλα το ΚΡΕΑΣ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ. 
  4. Πρόσθεσα το ΖΩΜΟ και έβρασα μέχρι να μείνουν στο λαδάκι τους.


Δημιουργός συνταγής: αναστ γεώ

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!