Μοσχαράκι με μπάμιες



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ για 40 λεπτά στη χύτρα αφού το θωράκισα πρώτα σε ελαιόλαδο.
Τσιγάρισα 2 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και πρόσθεσα 1 ώριμη ΝΤΟΜΑΤΑ και 2 κουταλάκια ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ λιωμένο σε λίγο από το ζωμό που έβρασα το κρέας.
Έριξα τις ΜΠΑΜΙΕΣ και έβαλα το ΚΡΕΑΣ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ. 
Πρόσθεσα το ΖΩΜΟ και έβρασα μέχρι να μείνουν στο λαδάκι τους.

Μοσχαράκι με μπάμιες