Καλτσόνε


ΚΑΛΤΣΟΝΕ

Υλικά
300 ml γάλα
1 μάγια
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
1 αυγό
2 κ.σ. λάδι
600 γρ. αλεύρι

Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη.
Χωρίσουμε το ζυμάρι σε μικρά μπαλάκια και τα ανοίγουμε με τα χέρια.
Βάζουμε σάλτσα, τυρί τριμμένο και ότι άλλο θέλουμε.
Τα κλείνουμε και τα αλείφουμε από πάνω με αυγό.
Τα αφήνουμε ακόμα 15 λεπτά μετά το κλείσιμο και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.


Καλτσόνε