Γαλλικά ρολάκια με μαρμελάδα φράουλα



ΓΑΛΛΙΚΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε φέτες ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ, κόβουμε τις κόρες και τις κάνουμε πολύ λεπτές (τις φέτες) χρησιμοποιώντας τον πλάστη μας.
Αλείφουμε με ό,τι ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ή ΠΡΑΛΙΝΑ μας αρέσει και τυλίγουμε σε ρολάκια.
Έχουμε χτυπήσει σε ένα μπολάκι 1 ΑΥΓΟ με ΓΑΛΑ.
Βουτάμε μέσα τα ρολακια μας.
Ψήνουμε σε τηγάνι για λίγα δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρώμα), αφού το έχουμε αλείψει με λίγο ΒΟΥΤΥΡΟ.
Σε άλλο μπολάκι έχουμε λίγη ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ έτσι ώστε μόλις βγουν από το τηγάνι να βουτηχτούν εκεί.


Credits:
Penelope Panagiotopoulou
Μαγειρικές Απολαύσεις