
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Παίρνουμε φέτες ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ, κόβουμε τις κόρες και τις κάνουμε πολύ λεπτές (τις φέτες) χρησιμοποιώντας τον πλάστη μας.
- Αλείφουμε με ό,τι ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ή ΠΡΑΛΙΝΑ μας αρέσει και τυλίγουμε σε ρολάκια.
- Έχουμε χτυπήσει σε ένα μπολάκι 1 ΑΥΓΟ με ΓΑΛΑ.
- Βουτάμε μέσα τα ρολακια μας.
- Ψήνουμε σε τηγάνι για λίγα δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρώμα), αφού το έχουμε αλείψει με λίγο ΒΟΥΤΥΡΟ.
- Σε άλλο μπολάκι έχουμε λίγη ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ έτσι ώστε μόλις βγουν από το τηγάνι να βουτηχτούν εκεί.
Δημιουργός συνταγής: Penelope Panagiotopoulou