Μους λεμόνι

ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ
Υλικά:
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
- Χυμό και ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 φακελάκι ζελέ λεμόνι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Ζεσταίνουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και προσθέτουμε το ζελέ.
- Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πήξει.
- Παίρνουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη και το χτυπάμε στο μίξερ για να φουσκώσει λίγο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη.
- Χτυπάμε για λίγο και προσθέτουμε το χυμό, το ζελέ και το ξύσμα.
- Χτυπάμε για λίγο ακόμα.
- Τέλος, βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.
- Μπορεί να γίνει τέλειο γλυκό φτιάχνοντας ένα λευκό παντεσπάνι ή ακόμα σαν Τσιζκέικ με τριμμένο μπισκότο στην βάση του και από πάνω γλυκό λεμόνι.