Μους λεμόνι



ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ

Υλικά:
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Χυμό και ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι

Εκτέλεση:
Βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και προσθέτουμε το ζελέ.
Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πήξει.
Παίρνουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη και το χτυπάμε στο μίξερ για να φουσκώσει λίγο.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη.
Χτυπάμε για λίγο και προσθέτουμε το χυμό, το ζελέ και το ξύσμα.
Χτυπάμε για λίγο ακόμα.
Τέλος, βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.
Μπορεί να γίνει τέλειο γλυκό φτιάχνοντας ένα λευκό παντεσπάνι ή ακόμα σαν Τσιζκέικ με τριμμένο μπισκότο στην βάση του και από πάνω γλυκό λεμόνι.


Credits: