
Υλικά
- 1 κιλό φράουλες
- 1 κιλό ζάχαρη
- χυμό από μισό λεμόνι
- 200 γρ. νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις φράουλες, αφού έχουμε αφαιρέσει το κοτσάνι.
- Τις βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη, το νερό κ τον χυμό λεμονιού.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει και να μαλακώσουν οι φράουλες.
- Μόλις γίνει αυτό παίρνουμε το μπλέντερ και τις πολτοποιουμε.Τόσο απλό!
Δημιουργός συνταγής: Penelope Panagiotopoulou, συνταγή George Zolis