Απολαυστικό Μπισκοτογλυκό με κρέμα και ζελέ κεράσι



ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο τσέρκι (26ν) δύο σειρές ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙΜΠΕΡ μουσκεύοντάς τα ελαφρώς σε ΓΑΛΑ.

Κάνουμε την Κρέμα:
Παίρνουμε 1 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ και σε ένα μπολάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι.
Βάζουμε μέσα 4 κ.σ. γεμάτες ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ με 2 κ.σ. γεμάτες ΑΛΕΥΡΙ και τα ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το υπόλοιπο ΓΑΛΑ στην εστία με 5 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Την κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα 1 ΒΑΝΙΛΙΑ και 50 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ.
Όπως είναι καυτή την ρίχνουμε πάνω στα ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ όπως αναγράφει η συσκευασία και το αφήνουμε στο ψυγείο ελαφρώς να πήξει/
Στη συνέχεια βάζουμε ΚΕΡΑΣΙΑ πάνω στην κρέμα και ρίχνουμε το ΖΕΛΕ.