Καρυδόπιτα με κρέμα και σοκολάτα

Υλικά για την καρυδόπιτα

1/4πακετο Βιτάμ
1/2 ποτήρι νερού καρύδια κομμένα
1/2ποτηρι νερού φρυγανιά
3 αυγά
1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
1/4 ποτήρι κρασιού κονιάκ
κανέλα γαρύφαλλο

Εκτέλεση

Χτυπώ ζάχαρη με Βιτάμ και μετά προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά .
Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψάκι 26 Νο και ψήνω 180 βαθμούς αέρα .

Υλικά για το σιρόπι

1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
1 κ.σ λεμόνι
2 βανίλιες 

Υλικά για την κρέμα

1 φακελάκι κρέμα Γιώτης βανίλια
Σοκολάτα 1 κουβερτούρα 100 γρμ γάλα 1 κ.σ. βούτυρο:
Στο τέλος καρύδια και τρούφα.

Εκτέλεση

Αφού ψηθεί ,,,κρύα καρυδόπιτα ζεστό σιρόπι ..
Συνεχίζουμε με κρέμα την οποία την ετοιμάζουμε όπως αναγράφει στην συσκευασία και την στρώνουμε επάνω από την σιροπιασμένη καρυδόπιτα .
Σοκολάτα 1 κουβερτούρα 100 γρμ γάλα 1κ.σ βουτυρο :
Ανακατεύουμε ολα μαζί να λιώσει η κουβερτούρα κ την ρίχνουμε επάνω από την κρέμα .
Στο τέλος καρύδια και τρούφα!!


Δημιουργός συνταγής: Eleni Barla Morou