Αφράτα πτι φουρ



ΑΦΡΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Υλικά
350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 250γρ άχνη
3 αυγά
2 βανίλιες
500 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
200 γρ. κουβερτούρα
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας. Εγώ έβαλα σπιτική μαρμελάδα κεράσι
Τρούφα και Ινδοκάρυδο

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες για δεκαπέντε λεπτά.
Ρίχνουμε ένα - ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι λίγο - λίγο.
Βάζουμε το μίγμα στο κορνέ και κάνουμε ό,τι σχέδια θέλουμε, μακρόστενα, στρογγυλά η μισοφέγγαρα.
Τα ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 170 βαθμους, πάνω - κάτω αντιστάσεις.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και ενώνουμε δύο - δύο με μαρμελάδα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα, βουτάμε μέσα τα πτι φουρ και μετά στην τρούφα.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα!


Credits:
Eleni Kalaitzidou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ