
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι έβαλα
9 αυγά, χωριστά τα ασπράδια μαρέγκα
270 γρ ζάχαρη
250 γρ αλεύρι
45 γρ Κορν Φλάουερ
2 κουταλάκια μπέικιν
3 βανιλακια
9 κουταλιές ζεστό νερό
λίγο αλάτι
Εγώ το σιρόπιασα με σιρόπι από γλυκό περγαμόντο.
9 αυγά, χωριστά τα ασπράδια μαρέγκα
270 γρ ζάχαρη
250 γρ αλεύρι
45 γρ Κορν Φλάουερ
2 κουταλάκια μπέικιν
3 βανιλακια
9 κουταλιές ζεστό νερό
λίγο αλάτι
Εγώ το σιρόπιασα με σιρόπι από γλυκό περγαμόντο.
Tο αραίωσα με λίγο νεράκι, το έβαλα να ζεσταθεί λίγο και έριξα μέσα λίγο κονιάκ
Για σαντιγί μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει, κρέμα γάλακτος η φυτική κρέμα με ζαχαρούχο.


Για σαντιγί μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει, κρέμα γάλακτος η φυτική κρέμα με ζαχαρούχο.


Δημιουργός συνταγής: Soula Manik