
Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο ορεκτικό!
2 αυγά
150 γραμ. φέτα
πιπέρι αλάτι
λίγη ρίγανη
Τις χαράζουμε στην μέση.
Ρίχνουμε τα αυγά, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Τις τοποθετούμε στο ταψάκι και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Υλικά
6 μέτριες πιπεριές κόκκινες2 αυγά
150 γραμ. φέτα
πιπέρι αλάτι
λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Αδειάζουμε τις πιπεριές αν έχουν από τα σπόρια αυτές δεν είχαν.Τις χαράζουμε στην μέση.
Γέμιση
Λιώνουμε με το πιρούνι την φέτα.Ρίχνουμε τα αυγά, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Τις τοποθετούμε στο ταψάκι και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές σε μέτρια θερμοκρασία φούρνου.
Λίγο πριν τις βγάλουμε ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ξύδι κρασιού ή αν δεν έχουμε απλό ξίδι.
Λίγο πριν τις βγάλουμε ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ξύδι κρασιού ή αν δεν έχουμε απλό ξίδι.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood