
Υλικά:
- 1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ θρυμματισμένα,
- 100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο,
- 50 ml. γάλα φρέσκο,
- 4 μπανάνες ώριμες σε ψιλές ροδέλες, ραντισμένες με χυμό λεμονιού,
- 2 κουτιά καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα,
- 2 φακελάκια γκαρνί σκόνη
Εκτέλεση:
- Τοποθετούμε τα μπισκότα στο τσέρκι (28 νούμερο), ρίχνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε και τα πατάμε να ισιώσουν.
- Ρίχνουμε από πάνω το γάλα παντού.
- Τοποθετούμε ζαχαρούχο μια λεπτή στρώση.
- Πάνω στο ζαχαρούχο τοποθετούμε τις μπανάνες.
- Πάνω στις μπανάνες τοποθετούμε ξανά ζαχαρούχο.
- Τέλος χτυπάμε τα γκαρνί σε σφιχτή σαντιγί όπως αναγράφει η συσκευασία και το τοποθετούμε πάνω.
- Διακόσμηση με ζαχαρούχο.
Δημιουργός συνταγής: Ελενη Τσιουκανη