Πίτσα σκεπαστή με σφολιάτα

Πίτσα σκεπαστή

ΠΙΤΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ


Υλικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • κέτσαπ
  • μουστάρδα
  • πάριζα
  • τυρί γκούντα
  • πιπεριά πράσινη
  • πιπεριά κόκκινη
  • ντομάτα
  • ρίγανη
  • πιπέρι.
  • αυγό
  • σουσάμι


Εκτέλεση:

  1. Την πρώτη σφολιάτα την άλειψα με κέτσαπ και μουστάρδα.
  2. Έριξα λίγο ρίγανη, και πιπέρι.
  3. Έβαλα πάριζα, τυρί γκούντα, πιπεριές και ντομάτα και έκλεισα με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  4. Χάραξα την πίτα και την άλειψα με αυγό και σουσάμι.
  5. Έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.


ΠΗΓΗ: Ελενη Τσιουκανη, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget