Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν και να γίνουν μια κρέμα.
Ύστερα προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και σιγά - σιγά το λάδι για να μην ξεφουσκώσει το μείγμα μας.
Ύστερα ξεκινάμε να ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι με το χυμό πορτοκάλι.
Βάζουμε το 1/3 από το μείγμα μας σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα (Νο28) και αφού το στρώσουμε πασπαλίζουμε με μια σήτα λίγο κακάο μέχρι να καλυφθεί το μείγμα.
Επαναλαμβάνουμε μια φορά ακόμα και τελειώνουμε με το μείγμα μας.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς με αέρα, στη δεύτερη θέση από κάτω για 45 με 50 λεπτά περίπου!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!